Programma VIVET

Voor (de)Centrale overheden, onderzoeks- en adviesbureaus is het van belang om toegankelijke bruikbare data beschikbaar te hebben. Deze moet consistent, betrouwbaar en goed vindbaar zijn om de energietransitie te realiseren voor de gebouwde omgeving en de productie van hernieuwbare energie op land. Binnen het programma VIVET wordt tussen het Kadaster, Planbureau voor de Leefomgeving (PBL), Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) samengewerkt om dit mogelijk te maken. Ze worden hierin ondersteund door de ministeries van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK).

Lees meer over Programma VIVET →

 

 

 

 

Praat mee

Meepraten over data energietransitie

Op het forum kun je meepraten over onderwerpen met betrekking tot onder andere:

  • Energiemarkt
  • Energienetten
  • Gebouwen
  • Installaties
  • Etc.

Ook kun je hier vragen stellen over VIVET.

Naar het forum

 

Actueel

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"2","orderBy":"NEWID()","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"252227"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Naar nieuws

 

 

 

 

 

Overzicht projecten

Vanuit het programma VIVET zijn er verschillende projecten opgestart. In het projectenoverzicht kun je snel zien welke projecten zijn afgerond en welke nog niet. 

Naar alle projecten →

 

 

 

 

Samenwerkende organisaties

VIVET is een samenwerkingsverband tussen het Kadaster, Planbureau voor de Leefomgeving (PBL), Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), en wordt ondersteund door de ministeries van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK).

 

 
Cookie-instellingen